Start unieke Webcongressen reeks

Morgen is het dan zover. Na enige weken enthousiast werven hebben we een volle bak in de prachtige congreslocatie De Parel van de Veluwe

Na het congres zullen we fragmenten van het congres op deze site zetten en wie alsnog interesse heeft in de inzichten die Ton Wesseling en Aartjan van Erkel gaan delen kunnen dit later via onze web conference site alsnog gaan meemaken. Via deze site krijg je daar binnenkort informatie over.

Ons volgende WEB Congres is 2 Februari 2012. SEM Congres.nl , waarschijnlijk gaan we dit middag congres uitbreiden naar een dag congres. Meer hierover binnenkort op SEMCONGRES.NL ( open voor inschrijving )

Het Website Conversie Optimalisatie Congres gaan we in 2012 zeker herhalen. Dan met nieuwe conversie verhogende inzichten, met natuurlijk alleen echte autoriteiten aan het woord !

Team Congres.nl